Wednesday, May 5, 2010

Nak Jual Breastpump Avent Isis Manual - SOLD


Kepada sesiapa yg berminat...aku nk jual Breastpump Avent Isis Manual nih. Breastpump nih aku beli early July 2008 kat Isetan KLCC dengan harga RM279. Baru pakai 4 kali jek...90% masih complete set.

Sebab nk jual kerana aku nk beli set breastpump electric yang lagi canggih dah mahalzzz. So pada sesiapa yg lebih suke manual boleh la tgk2 breastpump aku nih. Lepas aku gune sebanyak 4 kali dalam September 2008, breastpump nih cume tersimpan dalam kotak smpai ke hari ini...hehe

Breastpump ni aku nk jual dengan harga RM180.00 termasuk penghantaran pos or ke rumah. Aku boleh hantar ke pintu rumah jika rumah anda berdekatan dengan Bangsar or Pantai Dalam. Aku juga boleh hantar kt mana2 tmpt yg korang leh ambil jika, berdekatan dengan Ampang Park or KLCC.


Huhu..kotak dia masih ada and elok lg...



Barang2 yg ada dlm kotak ini ialah:


- Pump # Cup 7 biji dgn penutup # Kepala botol susu Avent 2 biji # Spare part getah dlm pump 1 biji
# Disposable Breast Pad 2 keping (tapi nih den dah gune) so x der....
# Smua manual dia..pamplet still ada..x penah usik.



Nih Close-Up Pump dia...dengan spare parts..




Pada sesape yg sudi beli akunye breastpump nih...dengan sukacitanye aku bg percuma sling bag brand Regain yg aku beli kt Anakku dengan harga RM59.00 dan x pernah gune smpai hari ini.


Jika sesiapa berminat, bolehlah bayar melalui Maybank2u:

Nama: Emmelly Binti Hanafi

A/C No.: 1540 2633 8347

Contact No.: 013-2078022









9 comments:

  1. fuyoo..nk lelong brg ea emy??klu aku tgh peknen leh aje beli,tp lama lg kan,ape leh buat..huhu..dpt tgk jela..duit pun dh perabis wt beli alat pelangsingan..huhu..

    ReplyDelete
  2. wah murah tu...sape yang baru bersalin leh la grab...kiter anak minum susu formula...ape kata jual kat mudah.com.my???

    ReplyDelete
  3. huhu...kt mudah.com pon dah masukkan dah..hehe..klu de org nk beli leh la rembat pam letrik lepas ni...

    ReplyDelete
  4. emy...ade tak sesape yg da booking ni..??

    ReplyDelete
  5. dah ada yg book ke? - jijah

    ReplyDelete
  6. sorry ek nety..dah jual kt jijah...

    ReplyDelete